User Tools

Site Tools


troubleshooting

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
troubleshooting [2019/01/11 01:23]
administrator
troubleshooting [2019/01/11 01:31] (current)
administrator
Line 1: Line 1:
 ====== Troubleshooting:​ ====== ====== Troubleshooting:​ ======
 +==== Problem: ====
 {{:​update_bot_troubleshoot.png?​400|}} {{:​update_bot_troubleshoot.png?​400|}}
  
 Solution: You need to update your bot to latest version. Solution: You need to update your bot to latest version.
 ---- ----
- +==== Problem: ====
 {{:​old_mono_troubleshoot.png?​400|}} {{:​old_mono_troubleshoot.png?​400|}}
  
 Solution: You need to update Mono to [[mono-devel_installation|Version 5.10.0.160]]. Solution: You need to update Mono to [[mono-devel_installation|Version 5.10.0.160]].
 ---- ----
- +==== Problem: ====
 {{:​reconnecting_troubleshoot.png?​400|}} {{:​reconnecting_troubleshoot.png?​400|}}
  
 Solution: There is nothing to worry about.Bot will connect again and will continue its work. Solution: There is nothing to worry about.Bot will connect again and will continue its work.
 ---- ----
-Problem: Webmin login page is opened when I go to https://​127.0.0.1:​10000+==== Problem: ​====  
 +Webmin login page is opened when I go to https://​127.0.0.1:​10000
  
-Solution: You should ​change webmin port.+Solution ​1: You can change webmin port.
  
   *  Open Webmin config:   *  Open Webmin config:
Line 28: Line 27:
    <​code>​ sudo service webmin restart</​code>​    <​code>​ sudo service webmin restart</​code>​
 ---- ----
 +
 +Solution 2: You can change ARBI port.
 +
 +  *  Close ARBI instance:
 +  *  Open ARBI global config:
 +   <​code>​ nano /​path/​to/​arbi/​config-Global.json </​code>​
 +  *  Change the port to whatever you like:
 +   <​code>​ port = 10000 </​code>​
 +  *  Start ARBI instance
 +
  
troubleshooting.txt · Last modified: 2019/01/11 01:31 by administrator